Abonneren

Om onbeperkt toegang te krijgen tot alle informatie in het Managementwoordenboek hebt u een abonnement nodig. Via het formulier op deze pagina kunt u een abonnement aanvragen. U kunt hierbij kiezen voor een persoonlijk abonnement of een groepsabonnement.

Een persoonlijk abonnement is bedoeld voor 1 gebruiker, die met behulp van zijn of haar gebruikersnaam en wachtwoord toegang krijgt tot het Managementwoordenboek.
Een persoonlijk abonnement voor een periode van een jaar kost € 110,-- ex BTW.

Een groepsabonnement is bedoeld voor meerdere gebruikers op 1 locatie. Een inlogprocedure met gebruikersnaam en wachtwoord is dan alleen van toepassing voor de aanvrager (die daarmee altijd en overal kan inloggen). Toegang voor de groepsleden wordt verleend doordat wij het IP-adres van de locatie inlogvrij maken. Daarmee heeft iedereen op de IP-locatie vrije toegang tot het Managementwoordenboek. Een IP-abonnement is een goede oplossing voor bibliotheken, documentatiecentra, bedrijfsnetwerken en studiecentra.
Een groepsabonnement kost per IP-adres € 450,-- ex BTW per jaar.

Wij hopen u spoedig als abonnee te mogen inschrijven en wij houden ons van harte aanbevolen voor feedback. Uw op- en aanmerkingen, tips en aanvullingen zijn bijzonder welkom. Vul onderstaand formulier in om uw abonnement aan te vragen. Tot besluit wensen wij u veel nut en plezier van het gebruik van uw abonnement.

Algemene gegevens
Naam*
Email*
Soort abonnement (persoonlijk/groep)
Inloggegevens
Gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Nogmaals wachtwoord*
Factuurgegevens
Naam
Adres*
Postcode* en plaats*
IP-adres (alleen voor groepsabonnementen)