methode voor het roosteren van orders

 - methode voor het roosteren van orders
 - order scheduling method


Een methode voor het verdelen van bewerkingen die op nieuwe orders van toepassing zijn en waarin de roosters van die bewerkingen op Gannt-kaarten of planningborden worden vastgelegd. De roosters zijn bedoeld om de volgorde waarin de karweien moeten worden uitgegeven in beeld te brengen.
Bron: www.angelfire.com/ca/vlietstra/LOGISTIC.pdf


Kennisconsult
Laatst bijgewerkt: 27-06-2012
Thema: *niet toegekend*
Dit begrip is gekoppeld aan de volgende thema(s):

Verder zoeken naar methode voor het roosteren van orders

Selecteer hieronder het begrip in de taal waarin u verder wil zoeken. Vervolgens verschijnen de beschikbare zoekvragen voor die taal.

     methode voor het roosteren van orders
     order scheduling method
Algemeen
(20)
Literatuur
(28)
Lessen
(9)
Gereedschap
(6)
Multimedia
(21)
De praktijk
(13)
Algemeen
(15)
Literatuur
(18)
Lessen
(7)
Gereedschap
(6)
Multimedia
(17)
De praktijk
(14)

Heeft u opmerkingen/suggesties omtrent dit begrip? Klik hier om deze door te geven.