Medilex

 - Medilex
 - Medilex
 - Medilex
 - Medilex


Medilex heeft meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van studiedagen, congressen en andere manifestaties op het gebied van zorg, onderwijs en welzijn. Medilex maakt praktische studiedagen van complexe beleidsmatige onderwerpen voor een breed publiek.

Onafhankelijk, deskundig en klantgericht.
Medilex heeft veel inhoudelijke kennis en ontwikkelt op eigen initiatief studiedagen en congressen: zo kunnen wij hoogwaardige bijeenkomsten organiseren en onafhankelijke voorlichting geven.
Medilex heeft intensief contact met de doelgroepen waarvoor congressen en studiedagen worden georganiseerd en kan daardoor beter inspelen op uw wensen en behoeften.
Onze readers zijn uitgebreid en zorgvuldig samengesteld door sprekers en de voorbereidingscommissie. De readers fungeren niet alleen ter ondersteuning van de bijeenkomst maar ook als waardevol handboek en naslagwerk.
De 'dagdeel-formule' van Medilex - een ochtend of middagsessie naar keuze - is voor veel deelnemers makkelijk inplanbaar. Intensieve kennisoverdracht door topsprekers maakt deze dagdeelformule mogelijk.
Bron: Medilex

Kennisconsult
Laatst bijgewerkt: 07-03-2012
Thema: *niet toegekend*
Dit begrip is gekoppeld aan de volgende thema(s):
  • Randvoorwaarden (prerequisites) >> Personeel (Work force) >> Medilex

Meer over Medilex

Literatuur
(0)
Lessen
(0)
Gereedschap
(0)
Multimedia
(0)
De praktijk
(0)
Experts
(0)
Links
(1)

Verder zoeken naar Medilex

Selecteer hieronder het begrip in de taal waarin u verder wil zoeken. Vervolgens verschijnen de beschikbare zoekvragen voor die taal.

     Medilex
     Medilex
Algemeen
(20)
Literatuur
(28)
Lessen
(9)
Gereedschap
(6)
Multimedia
(21)
De praktijk
(13)
Algemeen
(15)
Literatuur
(18)
Lessen
(7)
Gereedschap
(6)
Multimedia
(17)
De praktijk
(14)

Heeft u opmerkingen/suggesties omtrent dit begrip? Klik hier om deze door te geven.